skip to Main Content
070 - 383 2860 info@chateaubleu.nl voor bewoners

Symposium Waardevol Wonen

Ter gelegenheid van haar 50-jarig jubileum organiseert Résidence Château Bleu het symposium ‘Waardevol Wonen’, over innovatie van woonvormen en -gemeenschappen, en over recente ontwikkelingen in leefstijlen, woonservices en bouwtechniek. Op welke wijze kunnen vitaliteit, duurzaamheid en gezondheid worden bevorderd?
De voorgestelde innovaties hebben vooral betrekking op Château Bleu, maar kunnen natuurlijk ook elders worden toegepast. Het symposium biedt concrete handvatten om het alledaagse wonen te verheffen tot levenskunst.

Programma

1. drs. Edzard Hoyng – dagvoorzitter (onafhankelijk marketingprofessional).
Hij zal vooral aandacht schenken aan recente ontwikkelingen in leefstijlen en woonwensen in Nederland. Welke verbeteringen zijn doorgevoerd sinds het symposium ‘Toekomst van de serviceflat’* van vijf jaar geleden?

2. ir. Paul Corbey (architect en vastgoedadviseur). Hij zal de horizon van de deelnemers verbreden: hoe gaat men elders om met isolatietechnieken en energie-bronnen? Welke mogelijkheden biedt de toekomst?

3. ir. Jorick Beijer (urbanist en founding partner van Blossity). Hij concentreert zich op de sociale aspecten van het wonen: optimalisering van de services en effectiever gebruik van gemeenschappelijke ruimten. Hij is kenner van trends en toekomstperspectieven op het terrein van co-living, wereldwijd.

4. Forumdiscussie onder leiding van dagvoorzitter Edzard Hoyng.

U bent van harte welkom! Gezien het beperkte aantal plaatsen vragen wij u om ruim van tevoren te reserveren. Dat kan per mail: chateaubleu2019@gmail.com of telefoon: 070-3832860.

Deze tekening komt uit de verkoopbrochure van 1969 en werd dus gemaakt voordat de bouw klaar was.
Deze tekening komt uit de verkoopbrochure van 1969 en werd dus gemaakt voordat de bouw klaar was.

SYMPOSIUM WAARDEVOL WONEN

datum:          vrijdag 29 november 2019

aanvang:       14.00u (inloop 13.30u)

einde:            17.00u (waarna borrel)

deelname:    gratis

locatie:          Résidence Château Bleu, Leidsestraatweg 15, 2594 BA Den Haag

aanmelden:
per mail: chateaubleu2019@gmail.com
of telefoon: 070-3832860

Dit symposium wordt mede mogelijk gemaakt door:

*Symposium ‘Toekomst van de serviceflat’, Résidence Château Bleu, 4 november 2015, ISBN 97890 76768 632.
Back To Top